Proyecto Colorets en DeniaVos presentem a Coloret i Coloreta, les mascotes de Colorets, que faran que els dies dels vostres menuts, i d’ara endavant, els nostres menuts en el centre estiguen plens de sentiments i siguen molt divertits! Junt a ells anem a viure milers d’aventures durant aquest curs, descobrirem nous mons i ens iniciarem en nous aprenentatges amb l’ajuda dels super profes que formen el gran equip de Colorets. Durant Setembre, tots junts, farem que el període d’adaptació pase desapercebut i que els primers dies siguen el principi d’una gran aventura que afrontarem amb el nostre més gran somriure!

Coloret i Coloreta ens ajudaran durant aquest període, ja que tenen la clau per fer somriure als xiquets de la manera més fàcil.

A continuació vos deixem algunes pautes per ajudar-vos durant els primers dies:

 

¿Què tenen que portar en la seua motxilla tots els dies?

  • Tots els dilluns una botella d’aigua, que romandrà en el centre tota la setmana i el divendres tirarem al fem, per a que el pròxim dilluns en porteu una nova.
  • Esmorzar. Sols si venen abans de les 10:00 hores. Si ha desdejunat bé en casa amb un parell de galetes està bé, sinó podeu posar-li un entrepà, un suc, un iogurt, etc. Depèn de l’edat del xiquet/a i dels seus gustos.

Dins de l’àrea per a pares de la pàgina web, en l’apartat de menú, trobareu recomanacions d’esmorzar de la nostra nutricionista.

 

Període d’adaptació: Cosetes que ajuden

Sentiments de culpabilitat, enyorança, tristesa i pessigolles en la panxa durant els primers dies d’escola? Eres una mare o pare normal!! Ja haveu donat el pas més gran decidint portar al vostre fill/a a l’escola infantil, i, desprès de pensar molt i, tal vegada, visitar diferents centres, haveu escollit C.E.I. Colorets. Gràcies! Us assegurem que ha sigut la millor elecció.  Ara tan sols ens queda adaptar-nos, relaxar-nos i començar a gaudir d’aquesta meravellosa experiència sentint-nos com en casa.

De segur que pel vostre cap rondaran moltes preguntes com: plorarà molt?, és relacionarà amb els altres xiquets i xiquetes?, tindrà “feeling” amb la seua professora?, menjarà bé?, etc. Totes aquestes preguntes son habituals i molt lògiques, per això en Colorets pensem que la comunicació entre les famílies i el professorat és essencial sobretot durant el període d’adaptació.

Mitjançant la plataforma esemtia podeu contactar amb el tutor/a del vostre fill/a i fer-li tantes preguntes com cregau necessàries per tal d’estar més tranquils i segurs. En les entrades i eixides del centre podreu parlar directament amb nosaltres i per descomptat per telèfon.

El nostre principal objectiu és que tant les famílies com els menuts estiguen contents i august durant el període d’adaptació.  

 

A continuació vos deixen algunes recomanacions que vos poden ajudar:

  • Preparar-ho tot amb antelació, fora preses en moments importants.
  • Fora dubtes, pregunteu-nos tot lo que se vos ocórrega.
  • Pensar sempre en positiu, quan passen els primers dies Colorets serà per a tota la família una prolongació de la vostra casa que vos facilitarà experiències noves que ens enriquiran a tots.
  • Acomiadat del teu fill/a. No val enganyar-lo, ni anar-se’n amagant-se. Intenteu normalitzar aquest moment, no ho feu llarg!, li donareu molta seguretat al xiquet/a, i si vos veu amb complicitat amb nosaltres, els educadors, molt millor, estem per ajudar-vos!.

 

Ja teniu tota la teoria sobre aquest tema, anem a per la pràctica. Si necessiteu parlar amb nosaltres o amb altres pares i mares veterans de com vos sentiu i porteu l’adaptació, som tot orelles!, parlar-ho vos ajudarà. Amb les noves tecnologies i les RRSS estem molt més a prop. Visita la nostra pàgina web ceicolorets.es, subscriu-te al nostre blog, agrega’ns al Facebook, tenim dues pàgines, busca’ns: Cei Colorets i Centre Educatiu Infantil Colorets.

Si eres una mamà o un papà veterà et convidem a què deixes un comentari en el nostre blog, segur que les noves famílies vos ho agrairan!!

En Colorets estem preparant el nou curs amb molta il·lusió per a que cada segon dins del centre siga molt especial per a tots.

 

3, 2 , 1… COMENCEM!

 

BENVINGUTS A LA VOSTRA ESCOLA,

A PER UN 2017/2018 MOOOOLT FELIÇ!!