Com cada curs, ha arribat el mes que menys ens agrada en Colorets, doncs l’arribada de Juny no sols significa donar-li la benvinguda a l’estiu, sinó que també vol dir que arriba el moment de dir “adéu” als nostres alumnes de 2-3 anys.

En Colorets no ens agraden els acomiadaments, perquè ens posem tristos… i per això vam fer una autèntica festa per celebrar que els nostres alumnes se’n van al “cole de majors”!!

Amb les nostres millors gales, alumnes, profes i famílies, ens varem reunir el passat divendres 8 de Juny en el saló d’actes del Col·legi Llebeig per tal de celebrar que ens hem fet majors i graduar-los a tots ells.

En un petit però molt bonic i emotiu acte, en el que vam tindre temps de riure, plorar i viatjar per la trajectòria dels nostres alumnes des dels seus primers dies en Colorets, alguns en tan sols quatre mesos. Durant l’acte vam sorprendre a totes les famílies amb un ball molt divertit al ritme de l’èxit del moment. Tot seguit, la nostra directora Isabel, i els tutores d’ambdues classes, Dani i Patri, van fer entrega un a un del títol i la orla del primer nivell d’infantil, graduant així a tots els alumnes de les classes de Nuvolets i Corets.

No podeu imaginar-vos com d’emocionats i feliços estaven els protagonistes de la vesprada, era el seu dia!!

Una vegada finalitzada la festa, per la nit, ens vam anar de sopar amb les famílies i vam gaudir d’una nit plena de rialles i molt bon rotllo.

Per la nostra part, i amb les llàgrimes a punt, tan sols podem desitjar-vos lo millor en aquesta nova aventura que començareu el proper mes de Setembre. Sabem que esteu tots preparats per a gaudir i aprendre de cada història que esta per vindre, sabeu que teniu les portes obertes de Colorets sempre que ho necessiteu.

Enhorabona a tots els nostres alumnes, i una vegada més, gràcies famílies per confiar en nosaltres el vostre tresor més apreciat.

FINS PROMPTE!