Any rere any ens encarreguem de què els nostres alumnes gaudisquen de les festivitats que fan més especial la nostra Dénia. Una d’elles, sens dubte, són les falles.

Durant les primeres setmanes de març Colorets s’ha omplit de color, llum, soroll a coets i música fallera per tal de donar la benvinguda a les falles i conéixer de més a prop tot el que envolta aquesta festa tan meravellosa.

Hem tingut la gran sort de rebre la visita de les Falleres Majors de Dénia 2019, Amparo Petrie i Neus Suárez, i del seu president, José Vte. Benavente, els quals ens van ensenyar la seua indumentària i van ser els primers a veure la nostra exposició del ninot, amb tots els ninots que les nostres famílies havien confeccionat.

També hem rebut la visita de Samantha, mare de Lucía, qui no va voler pedres l’oportunitat de vindre vestida de fallera a jugar amb els nostres bebés. Els més menuts de Colorets s’ho van passar bomba passant per davall del vestit, tocant les manteletes, el cancan, les arracades…

A més, els més majors del cole van realitzar una excursió per tal de veure la tasca de plantà de les falles de Dénia.

Hem tingut unes setmanes de les més divertides, sempre al ritme de les bandes de música i gaudint cada dia, d’una nova mascletada, com marca la tradició.

La falles en Colorets van culminar amb una gran festa amb les nostres famílies, en la que vam fer una visita per l’exposició del ninot de Colorets i vam donar els premis als millors ninots d’escola. Després de berenar tots junts xocolate i bunyols de carabassa, fets per Isabel i Amparo, anàrem amb la dolçaina i el tabalet fins la Falla Saladar, on un any més ens varen rebre amb els braços oberts i ens vam poder fer fotos junt amb el seu monument.

Aprofitem aquestes línies per a agrair un any més a la Junta Local Fallera de Dénia i a la Falla Saladar per deixar-nos participar en la festa de les falles i col·laborar amb nosaltres per fer arribar de manera molt directa aquesta festa als nostres alumnes.

També volem donar les gràcies a totes les nostres famílies per tots eixos ninots que heu realitzat, són impressionants!

Continuem treballant en Colorets, com sempre, fent feliços als nostres alumnes.